Gast Column! Auf Wienersnitzel

Een reactie die wij hebben mogen ontvangen uit het verre buitenland op dit stukje, woordelijk geplaatst.

Wat een goed geschreven stukje op jouw weblog je hebt me wel!! zonder mijn naam (daarvoor dank) te noemen te kijk gezet op jouw weblog en daarna mij via de mail uitnodigen om even op jouw weblog en op het stukje te kijken daar is een naam voor (gluiperig) dat vindt ik een onverwachte minder fraaie kant van jouw, het is natuurlijk wel zo dat als je je aan mij ergert dan moet je ogenblikkelijk stoppen met mijn dwingende niet meer leuke aanwezigheid dat hoef je niet via je weblog te doen daar zijn andere nettere manieren voor, we weten allemaal dat als je iets langer bij iemand thuiskomt daar met alle egard,s word ontvangen en nog net niet het eten wat jij trouwens voortreffelijk klaarmaakt in de mond gestopt krijgt en zelfs aangeboden krijgt om zo nodig  even op de bank te slapen kom op de barbecue en zo een extra attentie met de kerst boeken mee te nemen ect,ect kortom een warm gezinnetje, dat dan de grenzen  (lees kapper/klant grenzen) van wat wel en niet kan dan wel eens kunnen vervagen, wat jij allemaal aandraagt in jouw weblog over mijn gedrag is mij totaal ontgaan  ik ben ook niet door jouw aangesproken in deze wat ik zeker verwacht van een vriend als die vriend vind dat de balans naar de verkeerde kant uitslaat

ook jouw gezegde dat jij mijn PC en alles wat erbij hoord onderhoud en dat ik er absoluut niet aan mag komen staat nu in een schril contrast vind je niet?

En inderdaad parkeerde ik de laatste keren op de stoep bijna bij jouw voor de deur dit heeft te maken met jahoor een patriottistische  Nederlander???? denk ik, die het nodig vond om op zaterdag mijn achterraam in te gooien buiten alle ellende om  denk aan uren later thuis heb ik royaal  mogen genieten van het voorval  maar het koste wel 150,00 euri,s

ik heb ook nog gekeken even gekeken naar jouw cabrio nadat de beide dames mij vooral voorzichtichheid met het parkeren toeriepen ik heb GEEN kras of enige schade kunnen ontdekken zou dit misschien later hebben kunnen ontstaan?? en als je die kras op jouw cabrio zo erg vind zoals je in je weblog beschrijft hoe beschrijf je een ingegooid achterraam op je weblog van iemand die 220km heen en 220km terugrijd om jouw en jouw familie te knippen.

ik wens jouw en de familie een hele goede  nieuwe kapper toe die verdienen jullie zeker!!

Excuses voor de vele fouten die ik gemaakt heb.

2 reacties

 1. Nu is het zo dat ik niet direct afscheid wilde nemen maar je meer, op mijn eigen bescheiden wijze, opmerkzaam wilde maken op wat er hier gebeurd en hoe er over bepaalde zaken gedacht word. Dat jij dit als gluiperig ervaart had ik niet verwacht en spijt me ook wel een beetje.

  Het onderhoud van je PC…tja, je bent nu eenmaal iemand die daar graag van alles aan verandert ondanks dat de PC al goed werkt en daardoor juist die goede werking in gevaar brengt. Dat is niet erg maar mijn opmerkingen zijn vooral bedoeld als waarschuwing dat leken zich niet te veel moeten laten meeslepen door de verlokkingen van de onbekende en potentieel schadelijke software.

  Lees overigens het stukje een goed door, dan zie je ook dat ik niet bepaald gecharmeerd was van het ruit incident en zelfs begrip heb voor het voor de deur parkeren. Het tegen mijn Saab parkeren (echt waar, geen grote deuk, maar wel een duidelijke afdruk van je trekhaak) en je reactie op mijn meisje die je daarvoor nog waarschuwt is wat mij triggerde het stukje te schrijven.

  Natuurlijk realiseer ik mij dat je flink op en neer rijd voor het onderhouden van de melkboerenhondenluizenbossen die bij ons doorgaan voor haar en daar ben ik dan ook zeer erkentelijk voor, hoewel ik me ook realiseer dat het niet alleen voor mijn gezin was dat je op en neer reed, maar op die dagen een ruime clientèle wist weg te snaaien voor de poorten van de georganiseerde knipmaffia.

  Anyway, ik respecteer je beslissing om niet meer naar mijn huisje op en neer te rijden en wens je alle mogelijke goeds en sterkte toe in het verre buitenland. Het ga je goed!

 2. nog een laatste reactie ,
  nu is het zo dat ik graag van jouw als VRIEND had willen horen hoe er over bepaalde zaken gedacht word en niet via jouw blog totaal onverwacht,zonder mijn toestemming dit is absoluut NOT DONE onbeschaafd en gluiperig maar natuurlijk niet hoe er over bepaalde zaken gedacht word
  .
  Jij was mijn door jouw zelf benoemde PC guru al zo,n jaartje of 15 ?? of misschien nog wel langer dus mijn vraag aan jouw of ik die hele leuke achtergrondjes ook op mijn mobiele telefoon kon krijgen ervoer ik als een gewone vraag.achteraf geen gewone vraag dus!!

  en ik heb echt niet geconstateerd dat ik schade aan jouw cabrio heb veroorzaakt ik ben verzekerd was appeltje eitje geweest maar nadat ik na zo,n week of 6 ??hiervan door jouw op de hoogte gesteld word zie ik het qua verzekering sombertjes in .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *