Een beetje zonneschijn

Mag ik u even voorstellen:

Kluivert, onze pup

Kluivert

Het huis is leeg en vreemd stil. Ik realiseer me dat mijn trouwste beste vriend nu geniet van de eeuwige jachtvelden, waar overal botten, schoenen en andere honden rondsjouwen. Maar ik zit hier met een lege ruimte, zowel in mijn hart als in mijn huis.

Dus, vandaag was de dag dat ik, samen met Sebastiaan die toch vrij was van school, naar Putten ben getogen. Daar was namelijk Nora bevallen van 10 prachtige bruine puppies. 

Van de 2 overgebleven reutjes heeft deze mij uitgezocht, kauwend aan eerst de schoen van Bas, en daarna die van mij. Ook knuffelen kan hij al als de beste. Je begrijpt, ik was verkocht en, als alles goed gaat, volgende week donderdag komt Kluivert ons huis onveilig maken

3 reacties

  1. Welkom in de familie, Kluivert! Een voetballer kunnen we altijd gebruiken en iemand die de tranen van verdriet een beetje om weet te buigen in tranen van ontroering en vreugde ook! We spelen binnenkort. Dikke poot van Janssen

  2. Wij vinden ‘m er erg vervaarlijk uitzien! Heb je al wel zo’n ketting met spikes gekocht, gewoon voor het geval dat? Zo’n schattig beest, kan nooit goed zijn…..Je begrijpt het wel, we zijn gewoon jaloers. Hij ziet er prachtig uit en we zien hem vast heel snel.
    Groeten van je zus en de rest van de digibeten

  3. Benz en Bram zijn blij met de nieuwe buurjongen, kunnen ze eindelijk lekker voetballen. We zijn benieuwd of Kluivert ook onze botjes en speeltjes uit de voortuin pikt…. laten we het hopen.
    Wat een geweldige pup, ook wij zijn verliefd.
    Groetjes van de Polletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *