Tijdje geleden alweer dat ik iets op het www heb gegooid. Vooral om dat ik druk was met allerlei zaken zoals de interne verhuizing van een grote master bedroom naar het kleine kamertje, zodat spruit nr. 2 nu ook, onder het mom van verjaardagscadeau een respectabele speelruimte tot zijn beschikking heeft. En, hij verdient het. Want in tegenstelling tot zijn grote broer is hij heel goed in staat om het netjes te houden. Maar ook de rest van zijn verjaardag heeft de gemoederen flink bezig gehouden. Om te beginnen de gemoederen van de jongeheer zelf. Geen land mee te bezeilen, kan niet slapen en klierig stierig vervelend.

Gelukkig is het nu achter de rug. Inclusief zijn feestje voor de kinderen en het aparte feestje voor de volwassenen. En ik moet zeggen dat het een geslaagd geheel is geworden. Hij is heel blij met z’n nieuwe kamer,. Hij is overladen met de juiste cadeaus (iets van Lego) en heeft eindelijk zijn eigen stereo.

Ook het kinderfeestje was een geslaagd geheel. We hadden de eer om als eerste een verjaardagspartijtje te organiseren op de rugbyclub. Met een echte trainer. Dat was natuurlijk een dolle boel en voor een stoere knul als hij is was dit de ultieme kick, al zijn vriendjes gepast onder de indruk van de echte mannensport.

Dus, daar was ik dan ook druk mee. Maar, de rust is wedergekeerd, dus ook de inspiratie begint weer te vloeien…. Ik denk dat er snel weer een stukje op het www komt.