Is er nou nix meer waar ik me fatsoenlijk kwaad over kan maken? Zo te zien aan de hoeveelheid berichtjes op mijn weblog lukt het me niet meer. Gewoon, omdat het me allemaal even gestolen kan worden. Wilders, Bos of, godverhoede, JPtje of die andere christelijke volksmenners, ik heb de moed opgegeven.  En om nou steeds maar weer positieve berichtjes te plaatsen , nee daar heb ik deze stek niet voor. Ik vermoed dat het komt door slaapgebrek.

Jazeker, het leven van een puppievader gaat niet over rozen. Overdag is het allemaal goed te doen, maar als de avond valt en papa onder de klamme lappen de binnenkant van zijn ogen wenst te bestuderen….. nee, dan heb ik het zwaar. Om rond 02:00u snel een joggingbroek en shirt aan te schieten omdat het beestje zijn overdadige maaltijd heeft omgezet en het eindproduct, een stinkend bergje stront, op het grasveldje wenst te deponeren is geen lolletje.

De aanrichter van al deze CO2 uitstoot vertrekt na het doen van zijn daad weer flux naar dromenland. Ik daarentegen wordt bij terugkeer geconfronteerd met een afgekoeld bedje als ik weer tussen de lakens schuif.  Dan maar weer het boek gepakt (en de leesbril opgezet) zodat ik me weer in slaap kan lezen. En dat, beste lezers, is funest voor mijn gewone alertheid gedurende de dag.

Overigens, op veler verzoek dan maar,  hieronder nog een foto van de aanstichter van mijn slaapgebrek. Veel vertedering toegewenst.

Kluivert op de parkeerplaats

Kluivertje op het gras