Net een stukje zitten lezen over de JOVD, die er weer eentje hebben uitgepleurt. Frankie Verhoef die leuke stukjes typte in het JOVD blaadje. Gebeurd bij politieke organisaties wel vaker, maar bij de JOVD begint het echt op te vallen. Waarom dan? Omdat ze eerder al dat lekkere persmeisje (Machteld) buiten hebben geduveld, maar wat mij het meest opvalt is dat beiden zijn verdwenen naar aanleiding van een enkele post op GeenStijl (ja, ook een van mijn favoriete plekken voor gekleurde berichtgeving).

Mag ik hieruit concluderen dat ze bij de jongerenclub van Mark Rutte al net zo publiciteitsgeil, maar vooral gevoelig, zijn als bij de grote (kuch) broer? Of gaat het erom dat de denkbeelden (lees populairiteitsfactor) van beide genoemden wel eens een bedreiging zou kunnen vormen voor de gesettelde politifricken? Ach ik weet het niet, ik heb alleen zo mijn vermoedens.

Wat ik wel weer leuk vind is de poll die Franie op z’n blog heeft gezet…. Mijn antwoord staat er jammer genoeg niet bij…. Ik vertrouw geen enkele polifrick met mijn zuur (krasloten krassen is ook een zware baan hoor) verdiende centjes.