Mag ik mijzelf op deze plek even op de borst timmeren? Ja, dat mag wel van mij. Na een verlengde periode waarin ik Neef R. heb lastig gevallen met verzoeken om updates en eventuele andere zaken die mij van wezenlijk belang leken voor deze webstek is het er dan toch van gekomen. Niet door Neef R. zijn de werkzaamheden uitgevoerd, maar door ondergetekende himself.

Na het verkrijgen van een FTP adres en de niet zo stille hint om de zooi toch vooral zelf in de soep te draaien heb ik de stoute schoenen ondergebonden en ben op het net ten strijde getrokken tegen de verouderde bits en bytes die mijn webstek al tijden teisteren. Vandaar dat we weer helemaal werken met up-to-date software van WordPress (versie 3.03 om precies te zijn) en er een nieuwe frisse layout is verschenen. Mocht je commentaar willen leveren op mijn werkzaamheden dan weet je het…. dat mag, mits ik het uiteindelijk goedkeur. Ooh ja, mocht je hier willen spammen… weet dat ik ook de kismet heb geupdated 😉