Eindelijk zeg, een nieuwe Woning !

Er gebeurt best wel veel in 3 maanden tijd. Ik heb jullie, lezers van mijn berichten, achter gelaten met het bericht dat ik op de camping in Turnhout resideerde.  Dat is, voor nu dan, nog steeds het geval. Maar, de situatie is ietwat veranderd. We hebben een huis weten te vinden. We (lees de Notarissen) zijn er in stilte al een tijdje mee bezig , met name de oppervlakte was nog wat discutabel. We begonnen met een landoppervlakte van een hectare wat is afgezakt naar, afhankelijk of je naar het oude of nieuwe kadaster kijkt, 8.165m2 of 8.255m2.

Maar, ondertussen staan de lichten bij alle instanties op groen en gaan we vol gas vooruit naar het tekenen van de “compromis de vente”. Dat betekent dat we volop plannen aan het maken zijn voor het huis, de stal die we willen ombouwen en aan het huis willen koppelen, de garage en berging/werkruimte en de inrichting van het buitengebeuren (paardenstallen, omheiningen, heggen en muren, de moes- & pluktuin en Nieke’s boomgaard).

Binnenkort hebben we de eerste afspraken met bouwbedrijven en architecten. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.