Zo, vandaag is de eerste dag van de rest van mijn dagen (of iets dergelijks). Want vandaag gaan we officieel van start met de nieuwste onzalige onderneming, Mensen van Staal. Ja, beetje onduidelijke titel, maar wel een die precies de lading dekt. Samen met een van mijn hondenuitlaat gabbers ga ik bedrijven van kwalitatief hoogwaardig personeel voorzien.

Natuurlijk zijn er al velen die de markt daarvoor bewerken, maar wij zijn verschillig ;-). Wij leveren geen CV, wij helpen om de moeilijke vacatures die een bedrijf al tijden heeft openstaan in te vullen. Met de voorgenoemde Mensen van Staal. Niet zomaar mensen dus, neeā€¦ echte bikkels die zich hebben bewezen aan de hand van competenties (moeilijk woord voor vaardigheden) en ervaring.

We denken dat we wel een goede kans maken, maar ik zou het toch leuk vinden wanneer er door jullie flink reclame gemaakt gaat worden voor onze nieuwste spruit aan de ondernemingboom. Kijk rustig op de webhalte rond. Gebruik het e-mail adres gerust om ons jouw onschatbaar waardevolle feedback te geven en vertel al je kennissen en relaties dat we zijn gearriveerd.