work hardTerwijl de zon haar stralen prikkelend door het raam duwt ga ik vandaag eens wat anders doen. Ik ga namelijk, eindelijk, de berg werkjes waar ik tegen opzie als een huis, aanpakken. Ik ga mijn uitstelgedrag maar eens aanpakken. Vandaag ga ik het sponsorplan van de rugbyclub tegen het licht houden (makkelijk met die zonnestralen), ik ga de tekst voor buurvrouw (af)maken en ik ga het communicatieplan voor de Academy schrijven.

Allemaal projecten die ik tot nu toe heb laten liggen…. En waarom dan? Nou, eigenlijk gewoon omdat ik geen zin had. Omdat ik neerslachtig werd van het weer? Of omdat ik me zorgen maakte over de toekomst van onze financiële laaglanden? Elk excuus voldeed. En daardoor dat ik elke gelegenheid en afleiding die zich voordeed maar aangreep om wat anders te doen.

Ik ben wel benieuwd hoe ver ik vandaag ga komen, want het zijn nogal projecten die op de stapel liggen. Het sponsorplan voor de rugbyclub is er zo een. Ik heb er al 2 verschillende versies van gemaakt en dit moet de derde worden, inclusief uitvoer voorstellen en het aanwijzen van vrijwilligers om de communicatie naar de lokale pers te verbeteren. Die (de lokale pers) kunnen dus binnenkort een bezoekje verwachten om eens te kijken hoe we ze zover gaan krijgen dat ze eindelijk eens aandacht gaan geven aan de mooiste sport van Nederland.

Het communicatieplan voor de Academy is er nog zo een, maar daar heb ik een bijzonder goed excuus voor. Ik heb input nodig van de rest van de club zodat we een jaarplanning kunnen gaan maken. Want langs de jaarplanning leggen we de communicatiemomenten.

En de nieuwsbrief voor de buurvrouw (en de folder), die schuif ik ook al tijden voor me uit, niet omdat het moeilijk is ofzo, maar gewoon omdat het werk is. Laat ik daar maar eens mee beginnen vandaag, dan ben ik vast lekker op stoom….

Eerst even roken en dan begin ik…..