Ja, ik heb een brede muzieksmaak dus er is veel lekkere muziek beschikbaar. Ik ben eigenlijk altijd wel op zoek naar lekker deuntje. Maar soms kom ik een bijzonder nummer tegen. Een nummer dat me raakt en waar ik me in verlies. Dat is dan niet alleen maar lekkere muziek of een lekker deuntje, maar uitmuntende muziek. En ik ben er onlangs weer een tegen gekomen. Een nummer van de voor mij onbekende Jeremy Buck. Een nummer dat bijna alle kruisjes in de juiste vakjes afvinkt.

Deze Jeremy Buck is het waard om uit de (Amerikaanse) schaduw getrokken te worden en gewoon mainstream op de playlists te komen, niet alleen jouw playlist, maar ook die van de radiostations. Daar kunnen ze toch al wat meer muziek gebruiken in plaats van al die plastic ingeblikte klonen van de platenbaasjes (wat weer een heel ander verhaal kan worden). Anyway, mijn eerste kennismaking met Jeremy Buck was dit nummer:

Na het luisteren van het vorige nummer vond ik zijn muziek zo lekker dat ik wat verder in zijn muziek ben gedoken en zelfs zijn facebookpagina heb gevonden. En daar kwam ik het volgende nummer tegen. Weer een nummer wat me raakte, misschien nog wel harder. Ook door de beladen associatie met de verschrikkelijke aanslagen in Parijs. Anyway, kijk zelf maar.

Omdat Facebook te beperkt is om jullie echt mee te laten genieten van wat ik heb gevonden doe ik dat dan maar op mijn eigenste webstek. Ik hoop dat jullie genieten van Jeremy.

Ooh, alles is gewoon te koop via iTunes (want echte goede artiesten moet je steunen)