Ja hoor, 2010 is nog niet begonnen of ik sta al lallend de buurvrouw te zoenen, sigaar in de ene en vuurpijl in de andere hand, terwijl ik me toch echt had voorgenomen…….

Wat een gelul is dat toch elk jaar weer. Goede voornemens. Ik ga minder drinken, minder roken (want stoppen is niet haalbaar), minder eten en meer bewegen. Oh ja, ik ga wat meer dingen NIET uitstellen. en wat denk je… de eerste de beste avond van het nieuwe jaar heb ik een stuk in mijn kraag van de champagne, heb ik al 4 sigaren er doorheen gejaagd ivm het aansteken van mijn onzinnige uitgaven (maar die vielen nog in 2009).

Nu, op 5 januari heb ik alweer ettelijke dingen uitgesteld (ja, ik weet het er moet gestofzuigd worden maar het komt nu even niet uit) en heb ik me alweer laten piepelen door mijn internet domein beheerder (lang woord voor een neef) die gvd alweer niet terug belt. En ik heb hem nodig, al was het maar om de domeinen te verhuizen naar iemand die wel communiceert zodat ik weet hoe en waar ik de nieuwe pagina kan uploaden.

Want onder druk van het niet uitstellen gaat binnenkort mijn nieuwste onderneming om de verveling te verdrijven van start. Ik ga mensen helpen met hun PC’s. Dat deed ik al (vooral bij buren en de “misschien wel juist daarom” kennissen) maar nu ga ik het wat serieuzer aanpakken. Ik heb zelfs al een een geweldige domeinnaam geregistreerd maar daar kan ik dus nix mee want….

Enfin, ik ga maar stofzuigen, want die andere goede voornemens zijn al weer helemaal vergaan in de realiteit