Bijna een maand geleden dat ik hier wat heb neergezet, en wat een maand is het geweest.

Zo passeerde in deze maand natuurlijk de toetreding van ondergetekende in de MR (medezeggenschap raad) van de basisschool waar de 2 kneuters resideren, een paar dagen met mooi weer, de aankoop van een nieuwe 2e hands automobiel en wat veel leuker is…… het kopen van een nieuwe PC.

Stof genoeg voor een blogje of wat zou je zeggen, maar ik merk dat er mij andere zaken dwars zitten.  Afscheid nemen bijvoorbeeld. Afscheid nemen van iets wat ik een jaar lang geprobeerd heb, maar wat faliekant mislukt is. Misschien ben ik heel slecht in het verzinnen van strategieën voor heel kleine bedrijven of misschien zijn heel kleine bedrijven niet in staat de megalomane plannen die ik verzin uit te voeren. Wie weet waar de schoen wringt mag het zeggen.

Feit blijft dat als iets niet werkt dat het tegen gaat staan. Dat je lood in je schoenen krijgt. En dat het leven veel te kort is om de problemen van anderen in mijn rugzak te blijven stoppen. Vandaar dat ik me langzaam terugtrek uit het project en iets anders ga doen.

Wat dat gaat worden weet ik nog niet, ik kan kiezen uit een paar dingen (wat een luxe hé). Misschien wel een uitzendbureau voor piloten (over de naam moet ik nog nadenken) en een computer/software reparatiebedrijfje voor particulieren (PC mannetje). Of misschien wel een combinatie van beiden. U zult het vast wel lezen hier.