Een reactie die wij hebben mogen ontvangen uit het verre buitenland op dit stukje, woordelijk geplaatst.

Wat een goed geschreven stukje op jouw weblog je hebt me wel!! zonder mijn naam (daarvoor dank) te noemen te kijk gezet op jouw weblog en daarna mij via de mail uitnodigen om even op jouw weblog en op het stukje te kijken daar is een naam voor (gluiperig) dat vindt ik een onverwachte minder fraaie kant van jouw, het is natuurlijk wel zo dat als je je aan mij ergert dan moet je ogenblikkelijk stoppen met mijn dwingende niet meer leuke aanwezigheid dat hoef je niet via je weblog te doen daar zijn andere nettere manieren voor, we weten allemaal dat als je iets langer bij iemand thuiskomt daar met alle egard,s word ontvangen en nog net niet het eten wat jij trouwens voortreffelijk klaarmaakt in de mond gestopt krijgt en zelfs aangeboden krijgt om zo nodig  even op de bank te slapen kom op de barbecue en zo een extra attentie met de kerst boeken mee te nemen ect,ect kortom een warm gezinnetje, dat dan de grenzen  (lees kapper/klant grenzen) van wat wel en niet kan dan wel eens kunnen vervagen, wat jij allemaal aandraagt in jouw weblog over mijn gedrag is mij totaal ontgaan  ik ben ook niet door jouw aangesproken in deze wat ik zeker verwacht van een vriend als die vriend vind dat de balans naar de verkeerde kant uitslaat

ook jouw gezegde dat jij mijn PC en alles wat erbij hoord onderhoud en dat ik er absoluut niet aan mag komen staat nu in een schril contrast vind je niet?

En inderdaad parkeerde ik de laatste keren op de stoep bijna bij jouw voor de deur dit heeft te maken met jahoor een patriottistische  Nederlander???? denk ik, die het nodig vond om op zaterdag mijn achterraam in te gooien buiten alle ellende om  denk aan uren later thuis heb ik royaal  mogen genieten van het voorval  maar het koste wel 150,00 euri,s

ik heb ook nog gekeken even gekeken naar jouw cabrio nadat de beide dames mij vooral voorzichtichheid met het parkeren toeriepen ik heb GEEN kras of enige schade kunnen ontdekken zou dit misschien later hebben kunnen ontstaan?? en als je die kras op jouw cabrio zo erg vind zoals je in je weblog beschrijft hoe beschrijf je een ingegooid achterraam op je weblog van iemand die 220km heen en 220km terugrijd om jouw en jouw familie te knippen.

ik wens jouw en de familie een hele goede  nieuwe kapper toe die verdienen jullie zeker!!

Excuses voor de vele fouten die ik gemaakt heb.

Categorieën: algemeen