Over mij

Algemene informatie over mij dus wat moet ik hier nu melden?

Ik verwacht hier namelijk helemaal niet zoveel bezoek. Deze site is puur in het leven geroepen om mij een extra uitlaatklep te verschaffen. 

Maar vooruit dan maar, iets meer info over mij.

Ik ben wegens een aangeboren ziekte afgekeurd. Ik ben zeker nog niet ben uitgeblust. Ik berust niet helemaal in mijn rol achter de geraniums. Ik ben, waar nog mogelijk wel huisvader. Ik ben zelfs af en toe nog actief als consultant voor bevriende bedrijven. Ik zit vol met (bedrijfs)plannetjes die wel eens heel veel geld kunnen gaan opleveren. Ik ben nog altijd verliefd op de mooiste vrouw van Nederland. Ik ben vader van de mooiste 2 zoons (waar dan ook).

Ik ben allergisch voor katten, pollen, jodium en machtsmisbruik. Ik ben zeker geen fan van nodeloze regeltjes en betutteling. Ik ben een vurig voorstander van eerlijkheid en gelijkwaardigheid. Ik wordt ziek van onrecht en ik loop over van compassie.

Op deze website reageer ik mijn frustraties af. Word ik belazerd, getild of anderszins geschoffeerd dan lees je dat hier. Maar ook als iets me gewoon raakt of ontroert. Ik zal proberen het luchtig te houden, maar soms moet je er gewoon zwaar aan tillen. Dus ik doe geen beloftes.

Veel plezier (of niet, dat is mij om het even).